dissabte, 1 de novembre del 2008

1r aniversari del blog

Avui, diada de Tots Sants de 2008 fa tot just un any que aquest bloc dedicat a Camporrells i a tot de coses relacionades, es va crear. És cert que fins al dia 22 de novembre no va sortir publicat el primer article, però només va ser per problemes tècnics, ja que la fotografia que l'il·lustra havia estat feta el dia 1 de novembre.
En aquest any de vida, el blog ha publicat 34 articles, que han anat des de temes de natura, d'arquitectura, de literatura, de música... fins als que s'han dedicat a personatges. D'aquests, cal destacar els creats amb motiu del que el bloc anomena l'Any Sistac.
El bloc ha rebut la visita de 355 internautes diferents, que han sol·licitat 1821 pàgines. El nombre de visitants s'ha anat incrementat cada mes i a l'octubre ja han estat 69, després del màxim de 62 que havien estat al setembre. L'origen és majoritàriament de llocs de l'estat espanyol (98,4 %), amb un 1 % de visitants dels Estats Units i alguns de Portugal, Regne Unit, Alemanya, Argentina, Noruega i Colòmbia. Per ciutats, la majoria són de Barcelona, seguida de Lleida, Tàrrega, Madrid...
De la informació que s'ha presentat en els diferents articles, us en facilitem el recull de la dels llocs geogràfics que han sortit fins ara, amb un número entre parèntesis si apareixen més d'una vegada:
Camporrells: Ajuntament de Camporrells, banc del sinofós, barranc de la Fontcoberta; ca’s d’Amorós, ca’s de Cambrai, ca’s de Cortés, ca’s de la Fausta, ca’s de Manxor, ca’s de Menal, ca’s de Serafina; el cafè, cal Susano; carrer de la Costera, carrer de la Sèquia, carrer del Forn (2), carrer Major, carrer Nou, Casa de la Vila, Casa social (2), casal de Cambrai, el Barranc fondo, el Congost, el Molar, el Reguer, el Salt de la Tosca, els Màrtirs, els Picons, l'ermita de Sant Miquel, l'ermita de sant Jaume, l'ermita dels Màrtirs (2), l'església de Sant Pere (4), La Creu (2), la Guitarreta, La Roda, la Tartera, les Llanceres, les tres alzines, Miravet, el Molí de Baix, el noguer de Santamaria, el pantà o bassa del Molar (2), la plaça de dalt, la placeta de baix, rellotge del campanar, el Salt de la Tolla, Volterol (2)
Altres llocs: Abiego, Àger, Alt Camp, Andalusia, Anvers (Flandes), Aragó (2), Arezzo (la Toscana), Arguis, Arles (Catalunya Nord, 2), Barcelona (5), Biosca (la Segarra), Califòrnia, carrers de Madrid (Arenal, Bordadores, Òpera...), Catalunya, comtat de Ribagorça,
Cullera (País Valencià), embassament de Canelles, Espanya, Estadilla, Estats Units, Europa,
Florència (la Toscana), Gibraltar, Gràcia, Graus, Illa de Pasqua, La Llitera (2), Lleida (2), Madrid, Monestir de Santes Creus, Monestirs del Císter, Osca (3), Osca, província, París, Ribagorça, Santiago de Compostel·la, Saragossa, sud de França, València, Vilanova i la Geltrú.
Amb això, esperem que continueu fidels al bloc i que el recomaneu a tots aquells que poden estar interessats per Camporrells i les seves coses, d'avui i de sempre.
Per una altra banda, recordeu que la festa de l'any 2009 se celebrarà el 30è aniversari de la recuperació del ball dels totxets. Passeu la informació!
Per molts anys!!!