dimarts, 1 de gener de 2008

Si en vols parlar, recomana aquesta pàgina!!!

No sé pas si, com la canalla, vau buscar ahir l'home dels nassos, però de ben segur que és més difícil que l'hagueu trobat. També la canalla de Camporrells ha sentit i no hauria de deixar de sentir la història d'aquest enigmàtic personatge que surt l'últim dia de l'any i que té tants nassos com dies té l'any.

Aquest article l'il·lustra una fotografia de L'home dels Nassos que Joan Virgili (Vilallonga del Camp, 1912) va crear i que va veure la llum, per primera vegada, el 31 de desembre del 1968 a les dotze del migdia a la ciutat de Tarragona. Diuen les cròniques dels que el van veure sorpresos que:
"Amb el seu nas enorme, amb un gran barret de copa guarnit amb estels, llunes i d'uns astres, vestit amb una jaqueta i uns pantalons de color groc i un paraigües, feu l'entrada al Pla de la Seu, dalt d'una carrossa estirada per un cavall. Al llarg dels anys ha desfilat amb berlines, cotxe de cavalls -deixats per la vídua Pedrol de Reus, Sr. Joan Soler, el tarragoní de Torredembarra, el Sr. Tresserra i el Sr. Jordi Rovira, així mateix de Torredembarra- i cotxes descoberts, que amablement va cedir el Sr. Josep Ma. Busquets."
Avui, dia d'Any Nou, aquesta pàgina ha incorporat un enllaç per recomanar-la a tots els que creieu que poden tenir interès pel nostre lloc, pel nostre poble. No voldríem que passés com amb el nostre personatge, ja que si la recomaneu, la buscaran i, la trobaran.

És una bona data per començar a crear tota una xarxa de persones que en volen parlar, evidentment, de coses relacionades amb Camporrells.

Passa-ho!!!

Bon Any 2008!!!

PS. Si fas una recomanació, pots fer-ho constar en els comentaris d'aquesta nota esmentant alguna informació rellevant, com ara el lloc de residència de qui recomana i de qui la rep. I la data!!!