divendres, 18 d’abril del 2008

Teresa Santero Quintillà, nova Secretària General d'Indústria

No tenim pas costum en aquest bloc de donar notícies, però aquesta té un valor especial per la seva rellevància i, també, pel fet d'ésser una gran descoberta d'una persona nascuda a Camporrells i que probablement és desconeguda per a molts.

De fet, això ja ho vam dir també en el cas del genial escriptor Jordi Molist. I és que Camporrells en té molts, de cops amagats, tants com persones hi han nascut o hi han mantingut relació en algun moment. Us fem cinc cèntims del seu currículum vitae.
Teresa Santero Quintillà va néixer a Camporrells el 28 de maig de 1959. És doctora en Economia per la Universitat d'Illinois (EEUU) i llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Saragossa.

Va ser professora durant dos anys a la Universitat d'Illinois (Chicago) i a la Universitat Complutense de Madrid. També va ser assessora durant dos anys de la Direcció General de Planificació del Ministeri d'Economia i Hisenda.

Des de l'any 1992, ha ocupat diversos llocs com a funcionària en el Departament d'Economia de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), amb seu París. A partir de l'any 2003 és assessora tècnica del Departament d'Economia, Hisenda i Treball de la Diputació General d'Aragó. Ha estat Directora General de Política Econòmica del Govern d'Aragó i, actualment, era la Secretària General tècnica del Departament de Serveis Socials i Família

En data 18 d'abril de 2008 és nomenada Secretària General d'Indústria -alt càrrec del Ministeri d'Indústria- del govern de José Luís Rodríguez Zapatero.

Teresa, enhorabona!!!

A hores d'ara, no sabem encara quina relació tens amb Camporrells, de quina casa ets, o si encara hi vas, o... tantes altres coses que ens podries explicar com va fer en Jordi Molist en resposta a un correu electrònic. Des d'aquí, fem una crida a completar i enriquir aquesta història amb dades més vivencials. Les esperem amb candeletes.
La notícia: